...

Om gud nu finns och han inte skulle utsätta en för saker man inte klarar av, Om det är sant borde det inte finans självmord? När något tar självmord så finns det alltid något som gjort så man gör det = Man klarar inte trycket "gud" har lagt på en?? Ibland känner man sig så jävla svag och aldrig känt att någon någonsin. Och jag är rädd. Jag är rädd för att må bra, för då händer det något dåligt. Jag vill kunna leva ett liv med lycka men varenda dag är med motgångar. Något med hästarna, något med kompisar... Aldrig en ända dag av bara ren lycka. Antingen en skada, antingen ett försvinnande och ännu mer. Nu ligger jag här och tänker. Hade jag varit död så hade jag varit där uppe med de jag älskar, men då måste jag lämna de jag älskar här. Men tänk så händer det inget efter döden utan man bara försvinner, Det skämmer mig att inte veta hur det ska bli, men gör det mer intressant. Men varför ska jag förstöra mitt liv när väldigt många skulle vilja leva och byta liv med mig??? Jag kan säga så här, det finns många jag skulle kunna byta med så de levde och jag dog i olyckan för vem bryr sig. Ingen bryr sig igentligen längre.... Om jag hade dött nu hade det varit några tårar och varför?? Sen är väll allt som vanligt igen... Och sen vem är theres kärrman har vi känt henne =O Hon kommer inte jag ihåg, hur dog hon?? Självmord, olycka eller mord??? - Oj vad hemskt, aja vad tycker du om mina skor?? Asså seriöst inget betyder något för någon längre! Det är sjukt, allt är bara pengar, All kärlek är borta! Inte förstått det förens nu... Och ligger här sömn lös och tänker på hur meningslöst allt liv är!! Hade våra liv inte funnits så hade vi inte vetat ett skit... Vi hade inte funnits alls ju, allt tomt!! Som i dagens folks hjärtan.. Funderar på att gå och lägga mig men tänker bara på fel tankar. Men nu vet ju folk i alla fall lite vad jag tänker men ni anar inte hur mycket det snurrar i mitt huvud inget är på plats längre. Vet inte vad jag ska tro på längre eller vad jag ska göra. Allt är bara fel, finns alltid något fel! Fuck allt god natt!!

Du lever livet??

Seriöst vad är det för liv du vill ha?? Vill du att ingen ska lite på dig eller vad?? så som du beter dig är inte klokt!! du borde komma ihåg att sanningen kommer alltid fram. Hade du bara berättat för mig hade jag inte reagerat så som jag gjorde. Du svor på att du inte skulle ljuga för mig igen! Men ändå gjorde du det. Och det kvittar om det är flera år sen, jag bryr mig inte så länge du talar sanning när jag frågar! Men de gjorde du inte, och det sårar mig mer att få reda på det av mina vänner än om du hade sagt det. Men om du nu är så "kär" och sånt varför kan du inte hålla dig trogen tydligen inte en enda gång ni varit tillsammans. Då skulle du säkert inte kunnat det ifall vi skulle bli tillsammans. Du skaffar väll massa reserver... eller ja jag är väll en av dem. Fattar inte hur du klarar av att hålla på som du gör! Och det var inte jag som började hålla på, det var du! Du som ville ha mitt nummer, det var du som skickade hjärtan, det var du som skickade pussar... Kan erkänna att det var jag som började med att ha sex. Först betydde det inte ett skit för mig utan ville mest bara ha dig som kompis.. Men det blev som det blev men en sista sak fuck off and die du är för ful för mig! Och din kuk går för en 10a! (10 kr) (fick ändra om sista ju :P)

Sjuk!!!

Just nu sitter jag här sjuk har as ont i  halsen och kan knappt svälja :(
As störigt och vet inte alls vad jag ska göra idag, blir väll att få vila lite nu och sen vid typ 12 måste jag ner i byn och fixa med mina pengar :( orkar nog inte men får se, vill ju köpa hårfärg. Slutar ju skolan på fredag sista skoldagen i hela mitt liv!!!!!!! :D Eller ja om jag inte får för mig att bli något jag måste plugga till :P Men sen känns det rätt konstigt jag kommer aldrig mer gå på frostaskolan... Kommer inte ta studenten som alla andra (eller jo efter våran kurs som kelly trodde var en skola^^) Balen hur blir det med det?? Och massa andra saker som jag antagligen inte kommer göra, men ni som ska/kan eller redan går på gymnasiet , hoppas ni får det kul. Jag börjar ju jobba och tjänar pengar till höst =D Får se hur livet börjar... Måste i alla fall köpa hårfärg idag eller i morgon :D
Nu ska jag kolla på film tror det blir filmen Flicka den är as bra och jag börjar till och med böla :O

RSS 2.0